december

27

Ny kurskatalog och digitala kurser

Vår nya kurskatalog för våren 2024 är tillgänglig. Precis som tidigare kan de flesta av kurserna även genomföras digitalt helt eller delvis. 

Den nya kurskatalogen gäller fr.o.m. 1:e januari och har över 150 olika företagskurser inom ämnesområdena Teknik, Ledning och Produktion, med stora möjligheter till företagsanpassning. Alla lärare som anlitas till våra kurser är beredda på att genomföra allt från standardkurser till företagsanpassade.

Kurser som genomförs helt eller delvis i digital form, har normalt också ett lägre kurspris per kursdeltagare än kurspriset i kurskatalogen. Kurser i digital form offereras.

Företagsanpassning innebär att ni både kan påverka kursupplägget och att ni köper ett eget kurstillfälle på önskad ort eller i digital form till ett offererat pris (har ni flera personer som ska gå en kurs kan kurspriset per kursdeltagare bli betydligt lägre än kurspriset i kurskatalogen).

Samtliga kurser finns även under fliken ”Kurser”, och kursdatum för inplanerade öppna kurser läggs kontinuerligt upp under fliken ”Aktuellt” på www.bluecenter.se; information om hur kursanmälan görs finns längst bak i kurskatalogen. Kurskatalogen skickas gratis till dig via e-post, om du lämnar önskad e-postadress i ett meddelande till order@bluecenter.se.

Publicerat 2023-12-27

RSS Feed

« | »